Welkom bij Ploumis Clean - Amsterdam/Haarlem

Schoonmaak van sport(scholen), kantoren en horeca

Ontstoppen van toilet, riool, afvoer, gootsteen en keuken

Schoonmaakbedrijf Ploumis Clean is, sinds de oprichting in 2013, gespecialiseerd in de schoonmaak van kantoren, (sport)scholen en horeca.  Daarnaast bieden wij vanaf 2021 ook ontstoppingsservice aan. Wij werken onder meer voor SportCity in Haarlem en Amsterdam, de internationale school in Haarlem en diverse horecabedrijven in de regio Amsterdam/Haarlem.

Ploumis Clean werkt uitsluitend met hoogwaardig materiaal en gediplomeerde schoonmakers die allen over een branche erkend RAS diploma beschikken. De bedrijfscultuur kenmerkt zich door een informele, multiculturele sfeer met aandacht voor duurzaamheid in de hele breedte: goed voor mensen, milieuvriendelijk en gericht op resultaat. Deze manier van omgaan met elkaar zorgt voor betrokken personeel, weinig verloop en een laag ziekteverzuim. Dit biedt onze klanten continuïteit en een gegarandeerde kwaliteit.

De diensten van Ploumis Clean bestaan uit het dagelijks schoonmaakonderhoud van onder meer kantoor- en winkelpanden, horeca en (sport)scholen . En daarnaast het ontstoppen van onder meer: toilet, riool, afvoer, gootsteen en keuken. Bel ons direct voor een afspraak 06 – 41192119 of vraag  een vrijblijvende offerte voor uw project (groot of klein). 

Bekijk hier onze referenties via Werkspot.

GASTENBOEK

Lees hier ons gastenboek! Heeft u zelf een opmerking of positieve ervaring? Deel het in ons gastenboek

Lees verder..